• Beste leden van DVC & WDS,
  Zoals u misschien al gehoord of gezien heeft mogen wij op het zand van WDS op 9 en 10 juli een beachvolleybaltoernooi organiseren. Dit vinden wij een mooie kans en deze pakken we ook met twee handen aan. Het heeft even geduurd voor u wat van ons heeft gehoord, maar hieronder de informatie.
  Op vrijdagavond 9 juli mogen jeugdleden van WDS & DVC van 8-16 jaar meedoen met het jeugdtoernooi. Dit zal van 19.00 tot 21.00 uur duren. Aan de hand van het aantal aangemelde teams gaan wij een poule indelen op niveau. Dit kan zijn mini's niveau 3 tot en met regels van Jeugd B. Voor het opgeven van een team moet een team van 6 spelers doorgegeven worden vóór woensdag 7 juli. Dit kan via onderstaand formulier.
  Op zaterdag 10 juli gaan wij het originele beachvolleybaltoernooi organiseren, maar met een kleine aanpassing. Het toernooi is namelijk voor leden van WDS & DVC en niet voor mensen buiten onze verenigingen. Dit hebben we in overleg met WDS afgesproken. De begintijd van het toernooi ligt tussen 10 -12 uur liggen aan de hand van het aantal teams. De eindtijd is uiterlijk 17.00 uur. Om het goed te kunnen organiseren willen we jullie vragen om je team op te geven vóór woensdag 7 juli via het formulier onder in de mail toegevoegd.
  We hopen er wat leuks van te maken!
  Groeten de Beachcrew
  Automatische concepten