• Dames 1

 • Staf

  Trainer/coach:
  Gerrit Bogaard

 • Team indeling

  NaamRolFunctie
  Becquet, DeniseTeamspeler
  Dam- de Graaf, Jacky vanTeamspeler
  Eijk, Joyce vanTeamspeler
  Graaf, Romy deTeamspeler
  Groot, Chantal deTeamspeler
  Hoorn, Anne vanTeamspeler
  Leber, TaraTeamspeler
  Vliet, Sharon vanTeamspeler
  Wit, Marloes deTeamspeler
  Zuijlen, Rolanda vanTeamspeler
 • Daar is 'ie dan, de eerste overwinning

  Samen met dames 2 reisde dames 1 af naar Switch. We speelden naast elkaar dus konden af en toe een glimp opvangen van elkaars wedstrijd.

  Om half 8 walste DVC D1 over Switch D1 heen. Wat werd er goed gevolleybald. Marcella kwam ons versterken op het midden en dat deed ze weer uitmuntend. Samen met Romy, Chantal, Rolanda, Jacky, Denise en Anne werd de eerste set binnen gehaald, 25-19!

  In de tweede set leek DVC het volledig kwijt te zijn, wat is er gebeurd? Een achterstand van 13-3 voor DVC was een feit. Is de set al verloren? DVC bleef knoppen, meerdere wissels werden toegepast en DVC kwam voorzichtig weer in het spel terug. Het bleef hangen op 19-25, setwinst voor Switch.

  Dus nu set 3. Ik vertel gelijk de eindstand, 24-26 winst! Wat een set zeg. Het was zo spannend, werden Chantal en Rolanda op 24-25 gewisseld voor Marloes en Joyce. Joyce moest gaan serveren voor het winnende punt. Het fluitsignaal voor de service ging, het geklap aan de zijkant wed minder, 2 keer stuiteren, nog even extra concentreren en daar kwam de service. BOEM een ketser van de tegenstander en dus 2-1 winst in sets. Joyce tegen Gerrit: "dit moet je nooit meer doen hoor, jeempie wat was ik zenuwachtig zeg"

  In de vierde set liep DVC achter de feiten aan, er moest iets gebeuren. Met keihard draaide we het spelletje om en liep Switch achter de feiten aan. Dit trokken we door tot het einde van de set en met 25-22 won DVC met 3-1. De eerste overwinning is een feit!