• In de Spo(r)tlight

  Hier vind je regelmatig een stukje van een DVC speler, sponsor, supporter, etc die in de spo(r)tlight staat.

 • Jan van Vliet (trainer dames 2) stelt zich voor aan DVC.

  Geb.datum: 20-12-1960

  Beroep: Magazijnmedewerker

  Volleybal sinds 1978-1991

   

  Door wat meningsverschillen bij de vereniging ben ik er 5 jaar uit geweest. Ben daarna KNVB scheidsrechter geworden en actief met tennissen, waar ik nog steeds actief ben naast het volleybal. In 1996 weer begonnen met volleyballen en waar 2 spelers toen bij Nivoc speelden, ben ik met ze mee gegaan om de wedstrijden te bekijken(2e divisie). Daar hebben de spelers mij voorgedragen bij de trainer om te assisteren bij de training. Dit gebeurde in januari 2017 en sindsdien ben ik assistent-trainer geweest op 1e,2e en B-league niveau waar ik een hoop heb opgestoken. Naast het assistentschap had ik er ook een team erbij die ik trainde en waar mogelijk ook coachte. Heb mijn trainerslicentie gehaald in 2015 bij Scherp Volleybal en volg nu nog regelmatig workshops om mij te verbeteren en op de hoogte blijven voor wat er allemaal speelt.

   

  Jan van Vliet

  Trainer d2

 • Het eerste deel van het seizoen is alweer voorbij. Dit was voor mij de eerste keer dat ik in dames 2 speelde, vorig seizoen was dit nog meisjes a. Ik vond de stap van meisjes a naar dames 2 erg leuk en ik heb het ook naar mijn zin in het team! Er zitten leuke mensen in het team waar ik goed mee op kan schieten. Soms ging het wat lastig in het team omdat er in de loop van het seizoen speelsters uitvielen, maar dat is nog allemaal goed gekomen. We staan nu ongeveer derde en zullen geen kampioen worden, maar we hebben veel leuke wedstrijden gehad.

  Isa de Koning