• Wedstrijdverslagen 2023-2024

 • DVC JC1 - Serve'72 JC1

  Vol goeie moed stonden de jongens Tara en Myrthe op te wachten om stipt 14.15, want als je te laat was moest je blijkbaar trakteren. Tara en Myrthe lukte het gelukkig om er precies 14.15 te zijn, die zijn best wel op de tijd natuurlijk dus dat is hopelijk geen verrassing. Hoppa de kleedkamers in, nieuwe shirts met nieuwe sponsor het veld op! De tegenstander kwam binnen lopen, maar ondanks het lengte verschil waren de jongens er eigenlijk al zeker van dat we ze gingen in maken. Met die zelfde instelling begonnen we de eerste set. Het was nog een beetje inkomen en zoeken hoe het ook al weer ging, omdat dit de jongens hun tweede wedstrijd was in de jeugd! De tegenstander speelde daar slim op in en we kregen een paar smashes om de oren. We vingen ze goed op, maar net niet goed genoeg en Serve’72 sleepte de eerste set net aan binnen met 25-22. Maar niet getreurd, sterker nog, met grote glimlachjes en frisse moed startten we de tweede set. We begonnen daar met een kleine achterstand, die we vervolgens gewoon in hebben gehaald door de prachtige setups van Jesse, de knallerservice van Nathan en de snelle reddingen van Juda! Deze wonnen we dan ook met 25-21. Met Tara en Myrthe in de derde set joelend/ juichend/ springend aan de kant ( ook al mocht het van Jesse wel wat minder overdreven allemaal) waren we volledig gefocust op de winst in de derde set! Luuk die iedereen met z’n enthousiasme oppeppte, Izak die bij het net de ballen er zo weer overheen gooide maakte het behoorlijk moeilijk bij de tegenstander en daarom pakten we ook die set met 25-19! De laatste set gingen we dan ook maar winnen, daar waren alle jongens het over eens! Met die instelling en verplichte lachjes op het gezicht (moest van de trainers) in combinatie met de mooie passes van Joran, de slimme balletjes van Rick en de jongens die elkaar mega goed aanmoedigden zat de sfeer er goed in en sleepten we zo de laatste set ook even binnen! Hoppaaa, 3-1, nog een winst voor de jongens!!

 • DVC HS1 - THOR HS1

  We zijn verder gegaan waar we gebleven waren. Namelijk wedstrijden met 4-0 verliezen. Vandaag was Thor onze tegenstander en man o man, wat waren ze goed. We werden letterlijk van het kastje naar de muur geslagen. Johan probeerde nog de tegenstander te verleiden met zijn looks en skills, maar helaas het mocht niet baten.

  Gelukkig zijn er nog aanknopingspunten voor de volgende wedstrijden. Die is op vrijdag 29 september om 21:30, wie bedenkt dat? 

  De doelstelling voor het seizoen is duidelijk: meer punten dan wedstrijden. Vorig seizoen is dat gelukt, maar toen konden we toch niet degraderen. Dit seizoen moet daar verandering in komen. We willen eigenlijk promoveren maar dat is misschien wat te hoog gegrepen. Misschien? Dat weten we wel zeker. De enige wedstrijd die echt gewonnen moet worden is tegen Vollingo, oftewel de zaal op palen. Daar hebben we nog nooit van gewonnen. 

  Volgende week wordt het waarschijnlijk een straftraining, Hein heeft zich alvast afgemeld. Daarnaast hopen we Tom dit seizoen nog een keer te zien: officieel zit hij in ons team, maar niemand heeft hem dit seizoen nog gezien. Mocht u hem tegenkomen, wilt u hem dan attenderen dat het seizoen al is begonnen?