• Wedstrijdverslagen

 • Jupiter dames 3 vs. DVC dames 3

  Zaterdag 20 november stond de wedstrijd tegen Jupiter dames 3 op de planning, Anne was voor deze wedstrijd onze coach.

  Jupiter op plek 1 en wij op plek 3, dat kon een spannende en pittige wedstrijd voor ons worden.

  Om 15:00 ging de wedstrijd van start! De 1e set vloog voorbij, we begonnen super sterk en waren gefocust op de korte ballen die de midden veel door tikte.

  De 1e set hebben we gewonnen met 25-12.

  De 2e set bleven de 6 spelers staan om weer een goede start te maken.

  Helaas begonnen we slordig en waren vooral tegen onszelf aan het spelen. We stonden achter en er moest wat gebeuren als we deze set wilden winnen.

  En dat moment kwam, de knop ging om!  Serveerkanon José was aan de beurt, ze heeft maar liefst 13 keer achter elkaar geserveerd. De set hebben we binnen kunnen slepen met een stand van 25-22.

  De 3e set begonnen we helaas ook weer slordig en liepen we al snel een achterstand op die we niet meer hebben kunnen inhalen, helaas verloren met 21-25.

  Set 4, die wilden we absoluut winnen! We begonnen meteen scherp en hebben Jupiter niet de kans gegeven om ons bij te houden. Deze set wonnen we met 25-15.

  Een leuke wedstrijd en 4 punten mee kunnen nemen naar Driebruggen!

  Onze volgende wedstrijd spelen we op 3 december tegen Timios. Hopelijk kunnen we het winnen van de wedstrijden voortzetten!

 • Meisjes B staat bovenaan!

  05/11

  Op vrijdag 5 november 19.30 had meisjes B de wedstrijd tegen DEO. In de eerste set begonnen we met een voorsprong. Gedurende de set kwamen er steeds meer punten bij de tegenstander. We moesten beteren paasjes geven. Uiteindelijk hebben wij onze achterstand ingehaald en deze set gewonnen met 19-25. In de tweede set begonnen we weer met een voorsprong maar na een tijdje was ook deze voorsprong verdwenen. Door de achterstand zonk de moet ons in de schoenen en we uiteindelijk deze set verloren met 25-15. De derde set begonnen we ook weer met een grote voorsprong. Deze keer hebben wij die ook behouden deze set hebben we gewonnen met 11-25. De 4e en laatse set gingen we met een goed humeur de set in. Door een paar geweldige smashes van Phebe en goede blocks van Josephine hebben wij deze set gewonnen met 10-25. De einduitslag was 3-1 voor ons. Na deze wedstrijd zijn wij naar de Macdonalds geweest voor een macflurrie en hebben wij de dames wedstrijd gekeken.

 • Heren 1 pakt punt tegen Woerden H3

  02/10/21

  In de eerste set moesten we duidelijk nog even wakker worden want we keken al snel tegen een 0-8 achterstand aan. Uiteindelijk konden we toch de draad oppakken al was het wel te laat en ging de set verloren met 18-25. In de tweede set pakte we gelijk het initiatief en konden we wat mooie aanvallen en goede blocks laten zien. Deze set konden we dan ook winnen met 25-19. In de derde en vierde set konden we geen vuist maken tegen Woerden. We hadden geregeld moeite om de serivcepass onder controle te krijgen. Na de wedstrijd hebben we ons eerste punt van het seizoen wel gevierd met wat drankjes en hapjes, zie foto.